Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχή της σχολικής χρονιάς με βραβειάκια από τη blogογειτονιά !!!!!

Βραβειάκια από δύο αγαπημένα blog !!!!!! 


Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχα τη χαρά να λάβω όχι ένα , αλλά δύο βραβειάκια από δύο αγαπημένα μπλοκ και να μου δώσουν τη δύναμη να ξεκινήσω με κέφι και δημιουργική διάθεση τη σχολική χρονιά !!!
Καλή σχολική χρονιά σε όλους με κέφι , φαντασία , έμπνευση , δημιουργικότητα και συνεργασία !!!! 


Είναι μεγάλη μου χαρά που οι μπλοκογειτονιές μεγαλώνουν και όλο και περισσότεροι νέοι συνάδελφοι μπαίνουν σ' αυτές δειλά- δειλά με την χαρά της δικής τους δημιουργίας !! Χαίρομαι πραγματικά που όλο αυτό διευρύνεται καθημερινά και όλες /όλοι μαζί προσπαθούμε , μοιραζόμαστε , ανταλλάσσουμε ιδέες και εποπτικό υλικό , αλληλεπιδρούμε και βελτιωνόμαστε ... για μας , για τα ζουζουνάκια μας , για την παιδεία μας !!!!!!! 
Το πρώτο το έλαβα από τη γλυκύτατη Γεωργία και και το happy moments  και την υπερευχαριστώ !!!!!
Το δεύτερο βραβειάκι ήρθε από την αγαπημένη φίλη Κατερίνα και το Titina's Art Room και την ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά !!!!
Και τώρα ήρθε η σειρά να χαρίσω κι εγώ αυτό το βραβειάκι ... ποια μπλοκάκια να πρωτοδιαλέξω ; 
Τα νήπια ταξιδεύουν ... με ένα καλωσόρισμα στις μπλοκογειτονιές και την ευχή για μια δημιουργική και όμορφη σχολική χρονιά !! 
Στις Χαρούμενες φατσούλες με τις πρωτότυπες ιδέες και δραστηριότητες τους !!
Στην αξιαγάηπητη Άννη και τη Μεγάλη πολιτεία των μικρών , που πάντα με εκπλήσσει με τις όμορφες και πρωτότυπες ιδέες της !! 
Στην Τάνια που δεν ξεκουράζεται ποτέ ... ούτε στις διακοπές !!!!!!!!!!!!!!!!! 
Στους μικρούς επιστήμονες στο νηπιαγωγείο
Στην αγαπητή φίλη Σοφία Αδάμου 
Στην τάξη με τον ήλιο  . 

Αυτά κι άλλα πολλά βραβεία θα ήθελα να χαρίσω σ' όλα τα μπλοκάκια που είναι ξεχωριστά με μια ευχή για καλή συνεργασία και χαρούμενη σχολική χρονιά !!!!!


6 σχόλια:

  1. Ανθή μου σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!!!!Σε αγαπάω πολύ!!!Καλή χρονιά νηπιαγωγίνα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθή, σ'ευχαριστώ πολύ. Είναι μεγάλη η χαρά να δέχομαι βραβειάκι από μία σπουδαία συνάδελφο που θαυμάζω και εκτιμώ. Σου εύχομαι τα καλύτερα για την νέα σχολική χρονιά. Φιλικά. Τάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΘΗ ΜΟΥ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ!! ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανθή, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σε ευχαριστήσω για την υποστήριξη. Με τιμά το βραβείο σου. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά με περισσότερες δημιουργίες σε όλη τη μπλοκογειτονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ' ευχαριστώ πολύ Ανθή, με τιμάς ιδιαίτερα, γιατί εκτιμώ πολύ τη δουλειά σου. Nιώθω πολύ χαρούμενη, η υποστήριξή σου είναι σημαντική . Καλή και δημιουργική χρονιά και σ' εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αξίζεις όλα τα βραβεία, Ανθή! μπράβο! καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή