Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ένα συν ένα βραβεία για το blog μου


Με τον ερχομό της άνοιξης και μέσα στους ρυθμούς του κεφιού και του καρναβαλιού , έλαβα με μεγάλη μου χαρά ένα ακόμη βραβείο από την αγαπημένη μου φίλη και συνάδελφο Άννη Λιβαθηνού και τη Μεγάλη πολιτεία των μικρών και την υπερ - υπερ -υπερευχαριστώ !!!!
Ένα ακόμη βραβείο έλαβα από το 10ο νηπιαγωγείο Θήβας και τηνεξαιρετική συνάδελφο Κυριακή Ακριτίδου , που την ευχαριστώ πολύ , που με τίμησε με το βραβείο της !!!! 
Ήρθε η στιγμή να ανοίξω το βιβλίο της ζωής μου και να σας πω 11 μυστικά , που πολλοί λίγοι γνωρίζουν ... έτσι , για να με γνωρίσετε κι εσείς καλύτερα !

  1. Γεννήθηκα στη Ζυρίχη της Ελβετίας μες στην καρδιά του καλοκαιριού !
  2. ΄Μόλις έγινα ένα χρονών , οι γονείς μου με έστειλαν στη γιαγιά μου στο Μεταξά Κοζάνης , για να εργαστούν ... αλλά ευτυχώς δεν άργησαν να γυρίσουν κι οι ίδιοι πίσω στην πατρίδα ! Φαίνεται πως τους έλειπα πολύ εγώ και ο μεγαλύτερος αδερφός μου , που είναι δάσκαλος !
  3. Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα τελικά σε ένα χωριό της Ημαθίας ,με τέλεια ρυμοτομία ,  το Διαβατό !
  4. Από μικρή δε με φόβιζε η δουλειά , μιας και ήμουν παιδί από αγροτική οικογένεια ! Από τα 15 μου παρέδιδα ροδάκινα στο συνεταιρισμό και φυσικά στα 18 μου απέκτησα δίπλωμα οδήγησης γεωργικού ελκυστήρα !
  5. Μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου , ήταν η επιτυχία μου στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ ! Ήμουν 2η επιτυχούσα  στον διαγωνισμό του 2002 ... και είναι λογικό να καμαρώνω γι' αυτό!
  6. Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν απέκτησα τα δύο μου παιδιά , που τα υπεραγαπώ και είμαι πάντα δίπλα τους !
  7. Δε μπορώ τους μίζερους , κατσούφηδες και τσιγκούνηδες ανθρώπους , αλλά αυτούς που έχουν χιούμορ , χαμογελούν και προχωρούν με το κεφάλι ψηλά , αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες με αισιοδοξία !!
  8. Αυτό που λατρεύω στους ανθρώπους είναι η εσωτερική τους ομορφιά που καθρεφτίζεται στο πρόσωπό τους !!
  9. Μου αρέσουν τα ταξίδια στη φύση, η φωτογραφία και το birdwatching ! Εδώ και 1,5 χρόνο ασχολούμαι και με τη φωτογράφιση άγριας πανίδας , ιδιαίτερα πουλιών !
  10. Είμαι ρομαντική και μου αρέσει να στοχάζομαι και να ονειρεύομαι ! 
  11. Αγαπημένη μου ασχολία είναι να φτιάχνω εποπτικό υλικό για το νηπιαγωγείο , ακολουθώντας μια από τις βασικές αρχές της διδασκαλίας . Και  φυσικά ό,τι φτιάχνω , θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας , γιατί έτσι αποκτά ζωή ... εξάλλου θα έσκαγε κλεισμένο σε ένα φάκελο !!!!!

Αγαπημένοι μου φίλοι , αφού μάθατε πολλά πια για μένα , ήρθε η στιγμή να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου αυτό το βραβειάκι σε 11 άτομα που παραδέχομαι και θεωρώ ότι κάνουν εκπληκτικά πράγματα ! Μερικούς από εσάς είχα τη χαρά να σας γνωρίσω προσωπικά ! Με κάποιους άλλους έτυχε να μιλήσουμε τηλεφωνικά ! Κάποιους τους έχω γνωρίσει μέσα από τον παιδικό πλανήτη !

  1. Στον Ηλία και το ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
  2. Στη Δώρα και το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Νεάπολης Κοζάνης
  3. Στην Ελένη και το " Η μικρή Ελένη κάθεται και ... λέει !" 
  4. Στη Νικολέττα και στις Φρου Φρουκατασκευές στον παιδικό σταθμό !
  5. Στον Αντώνη και τα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ"
  6. Στην Αριάδνη και ... Το Νηπιαγωγείο μ' αρέσει πιο πολύ !
  7. Στην Ανθή και το Ιστολόγιο της κυρίας Ανθής .
  8. Τη Μαρία και το "Ταξίδι στη χώρα ... των Παιδιών " 
  9. Στη Σέβα και το kindergarden teacher - Νηπιαγωγός ... χρώματα κι αρώματα .
  10. Στο 1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου .
  11. Στην Κατερίνα και το 15ο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου .
Η επιλογή ήταν πάρα πολύ δύσκολη και η αλήθεια είναι ότι θεωρώ κι άλλα μπλοκάκια πολύ αξιόλογα !
Ευχαριστώ θερμά την Άννη για το βραβειάκι και μην ξεχάσετε κι εσείς , αγαπημένοι μου φίλοι , να δώσετε το βραβειάκι σε άλλα 11 άτομα και να ξεδιπλώσετε φυσικά μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας !! 
Καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους !!!!!

6 σχόλια:

  1. Ανθούλα μου γλυκιά. σ' ευχαριστώ πολύ για το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεις και το δικό μου μπλογκ μέσα σε αυτά που παρακολουθείς! Πόσο θα ήθελα τώρα να έκανα το περσυνό ταξίδι στα όμορφα μέρη σου! Θα έβαζα στο πρόγραμμα πολλές συναντήσεις που δεν μπόρεσα να κάνω! Χαίρομαι όμως που είσαι μία από αυτές που έκανα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ , Νικολέττα , που είχα την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά !! Εύχομαι να ξανασυναντηθούμε ... όχι μόνο διαδικτυακά !!!!

      Διαγραφή
  2. Ανθή μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβειάκι σου!!!Φέτος Η Μικρή Ελένη βέβαια δεν σας λέει και πολλά για διάφορους λόγους,αλλά χαίρομαι που παρακολουθείς το bloggaki μου!!!Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και την οικογένειά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανθή σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου διάθεση να μου χαρίσεις αυτό το βραβείο!!!!!!!!! Με τιμά πολύ η κίνησή σου αυτή!! Εύχομαι καλή συνέχεια στο δημιουργικό σου έργο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ!!!!!!!!!!!!! άργησα να μπω το Σ/Κ στο facebook και κοίτα τι βρίσκω!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ Ανθή μου!!!!!!! με συγκίνησες και μου δίνεις κουράγιο να συνεχίσω!!!!!! το βραβειάκι έρχεται σαν δώρο επιπλέον γιατί το μπλογκάκι μου σήμερα έχει τα πρώτα του γενέθλια!!!!!!!! Σου έυχομαι καλή συνέχεια στο υπέροχο έργο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Ανθή για το βραβείο που κέρδισες από την αγαπημένη μας φίλη και καλή συνάδελφο, Άννη. Σ' ευχαριστώ πολύ που το χάρισες με τη σειρά σου και σε μένα! Είναι ιδιαίτερα τιμητικό κι ευχάριστο! Χαίρομαι πολύ για όσα διάβασα για σένα. Αισθάνομαι ότι σε γνώρισα καλύτερα... Φυσικά, μέσα από την υπέροχη δουλειά σου -την οποία καθημερινά μας παρουσιάζεις- έχω σχηματίσει την καλύτερη γνώμη! Πραγματικά, θα πρέπει να είναι πολύ τυχερά όσα παιδάκια πέρασαν από κοντά σου! Απ' όλα όσα διάβασα έχω να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια και ειδικά για την επιτυχία σου στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π. Μεγάλος ο ανταγωνισμός, έτσι κι αλλιώς και μια τέτοια σειρά επιτυχίας έχει μεγάλη αξία. Είναι λογικό να είσαι περήφανη γι' αυτό! Γνωρίζω πόσο δύσκολή είναι μια τέτοια δοκιμασία, αλλά και αξιοκρατική, αφού η Πόπη (η σύζυγός μου) εργάζεται εκεί. Το αποτέλεσμα σε δικαίωσε για την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλες. Είναι τεράστια η επιτυχία σου, αφού κατάφερες να πρωτεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι γνώσεις σου είναι βαθιές και ουσιαστικές... Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!! Αυτό θέλω να κρατήσεις από εμένα!!! Και την ευχή να είσαι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη κοντά στην οικογένειά σου, γεμάτη όρεξη και διάθεση για δημιουργία! Καλή συνέχεια, Ανθή σε σένα και το «Ονειρεμένο Νηπιαγωγείο» σου!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή